Uw Factuur
Het eenvoudigste & snelste online facturatiepakket!

Sneller en eenvoudiger facturen maken

Gebruik uw eigen huisstijl en logo

Altijd en overal toegang

Tijd besparen!

Eenvoudig & efficiënt online factureren

Wees uw boekhouding de baas. Met Uw Factuur maakt u eenvoudig professionele facturen.De intuïtieve opmaak zorgt voor tijdsbesparing en correcte facturen met opvolging. U hebt op elk moment zicht op inkomsten, uitgaven en handige rapporten. Een betaalbare en winstgevende oplossing voor kleine zelfstandigen en middelgrote bedrijven…
Altijd én overal uw boekhouding ter beschikking!

Wat is Uw Factuur

Voor een onderneming is het belangrijk de boekhouding in orde te hebben en op te volgen. In de praktijk blijkt vaak dat bij kleine zelfstandigen de facturatie nog volledig via Excel en Word wordt gedaan. Jammer, want deze methode kent veel beperkingen en zorgt voor een slecht overzicht. Hierdoor kunt u inkomsten mislopen! 

Factuurgemak zal u niet alleen veel tijd besparen, maar zal u ook helpen een beter zicht te hebben op al uw inkomsten en kosten. Via onze handige rapporten en grafieken kunt u ook conclusies koppelen aan uw boekhouding

Waarom Uw Factuur

Met Uw Factuur kunt u in één oogopslag precies zien wie uw beste klanten zijn, welke facturen nog openstaan, de grootste kost of beste dienst én een hoop andere nuttige informatie. Met de ingebouwde kalender kunt u deelfacturen en aanmaningen automatisch per e-mail sturen. U kunt ook een overzicht afdrukken, opslaan of exporteren. Alle inhoud exporteren voor uw boekhouding enz… Kortom een onmisbaar pakket voor ieder bedrijf dat een duidelijk overzicht wil hebben over zijn facturatie.

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Gebruik uw eigen huisstijl en logo
 • Uitgebreide analyses en rapporten
 • Uitgebreid klantenbeheer
 • Uitgebreid leveranciersbeheer
 • Tijd besparen!
 • Sneller en eenvoudiger facturen maken
 • Altijd en overal toegang
 • Doel stellen
 • Facturen versturen en beheren
 • Bijhouden gemaakte kosten
 • Kwartaalbijdrages genereren

Voor wie?

Bent u: ontwerper, fotograaf, begrafenisondernemer, copywriter, programmeur, steenhouwer, webdesigner, mechanieker, elektricien, timmerman, loodgieter, schilder, garagist, glazenier, drukker, kleinhandelaar, winkelier, horeca-uitbater, kleinhandel, architect, advocaat, IT-er, makelaar, tolk, vertaler, freelancer, kortom voor iedereen die een duidelijk overzicht over zijn boekhouding en facturatie wilt.

30 Dagen gratis op proef!

Probeer onze proefversie 30 dagen gratis zonder enige verplichting.

Het gratis proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen dus je zit nergens aan vast.
Bevalt het u? Het abonnement kunt u zelf op elk moment verlengen.
Indien u vragen hebt zijn wij steeds bereikbaar via info@uw-factuur.be we helpen je graag.
Indien u tevreden bent worden al uw gegevens behouden.

Onze grote troeven

 • Onbeperkt facturen maken
 • Onbeperkt offertes maken
 • Eigen logo en huisstijl op je factuur
 • Facturen ook e-mailen
 • Uren registratie
 • Uitgaven makkelijk inboeken
 • BTW overzicht
 • Een correct balans overzicht
 • Winst & Verlies rekening
 • Altijd in de cloud
 • Overal beschikbaar

Vraag hier uw gratis inlogcode aan.

Uw factuur nu 30 dagen gratis proberen


Vaste prijs

Updates

Gratis updates

Probleemverhelping

Gratis probleemverhelping

Service

Gratis service

Klantentevredenheid gaat boven alles, wanneer u kiest voor 'Uw Factuur' dan geven wij u de garantie dat dit enkel uw werkproces zal versnellen.
Facturen maken, offertes opstellen, klanten overzichtelijk beheren, zoals vele zelfstandigen het nu doen kost dit uw onderneming veel tijd en dus ook heel veel geld!

Uw factuur geeft u telkens een up-to-date beeld van uw facturatie. Dit kunt u ook zien in de demo-versie van uw-factuur of in de screenshots op deze website.

Uw factuur is een heel gemakkelijke én gebruiksvriendelijke tool, u hoeft niets te installeren. Wij zetten alles perfect voor u klaar, factuurhoofding met uw logo, footer en voorwaarden.

Wie de gratis proefversie wil , kan deze aanvragen door zijn gegevens in te vullen en het formulier te versturen. U krijgt een link toegestuurd met de demo-versie, een login en een paswoord waar u 30 dagen gebruik kunt van maken. De prijs is één vast tarief! Dus zonder updatekosten na drie of 6 maand waarvan je stijl achterover valt.

De beste oplossing voor kleine zelfstandigen en middelgrote ondernemingen om eenvoudig facturen te maken en alles in één oogwenk te beheren en archiveren en dit in een fractie van de tijd dat het u nu kost.

Uw factuur wordt reeds meer dan 5 jaar gebruikt in zeer uiteenlopende sectoren. Steeds meer zelfstandigen kiezen voor uw factuur, goedkoop, snel en altijd up-to-date.

Doe de test!

macScreen

Scherm

Contact

Uw factuur

Heestertstraat 42

B-8553 Otegem

info@uw-factuur.be


BTW: BE0881290 926


Om spam te vermijden vragen wij u om het resultaat van volgende berekening in het veld in te voeren: 7 + 4 = ..

FAQ

Zijn mijn facturen veilig bij Uw Factuur?

Uw Factuur loopt voorop in het gebruik van de digitale mogelijkheden. Onze beveiliging voldoet dan ook aan hooggestelde eisen. Wanneer je uw gegevens via Uw Factuur verstuurt, worden deze verstuurd via een versleutelde verbinding (SSL). Uw Factuur maakt daarnaast gebruik van een professioneel datacenter in België. Door middel van firewalls zijn je gegevens beveiligd tegen elektronische inbraken van buitenaf.

Hoe waarborgt Uw Factuur de privacy van mijn gegevens?

Uw gegevens zijn alleen toegankelijk voor u als klant en niet voor derden. Uw Factuur zal uw gegevens nooit voor commerciële doeleinden aan derden verstrekken.

Wordt er een back-up van mijn gegevens gemaakt?

ja, ondersteuning en onderhoud zijn in de prijs inbegrepen. Je betaalt dus niets extra voor online ondersteuning, (automatische) updates, back-up en opslag van gegevens.

Laat Uw Factuur mij zien welke facturen nog openstaan?

Uw Factuur geeft je inzicht in je openstaande facturen. In een oogopslag ziet u welke facturen nog niet betaald zijn, en kunt u eenvoudig een herinnering versturen.

Kan ik digitaal facturen en offertes versturen?

Facturen, offertes en herinneringen maakt u met één druk op de knop en verstuurt u vervolgens direct per e-mail.

Kan ik een factuur in mijn eigen huisstijl versturen?

Wij voorzien uw digitale factuur van uw eigen bedrijfslogo.
Voorwaarden kunt u zelf invullen in het programma.